Udstilling i Stenholt glas


Blomstrende lys gennem organisk formet glasLysinstallation, collager og glas inspireret af naturens blomstrende former og farver.

Med udstillingen ønsker vi at hylde vores fælles kærlighed til naturens sprudlende former og farver. Udstillingens kerne er en levende lysinstallation af videoværker skabt af blomstrende og sprudlende naturoptagelser projekteret igennem organisk formet glas, samt kunsttryk i showroomet.

Udstillingen er et samarbejde med glaspuster Rikke Stenholt, baseret på vores mangeårige venskab på tværs af generationsskel.

Udstillingen kan opleves i Stenholt glas↬ showroom i åbningstiden og fra gaden resten af døgnet.

Værker kan bestilles til afhentning i glaspusteriet.

Udstillingen er forlænget indtil 24. sept. 2022
Stenholt glas showroom
Skt. Pauls Kirkeplads 6, 8000 ÅrhusOpløst familie udstillet på Den Sorte DiamantDanmarks første permanente udstilling om fotografiets historie med mennesket som motiv. Kameraet og os præsenterer et udvalg af værker fra Det Kgl. Biblioteks fotosamlinger, der rummer flere millioner billeder. Temaet er mennesket som motiv, og udstillingen spørger til, hvad fotografiet gør ved vores opfattelse af os selv og vores forestillinger om hinanden.

↝Opløst familie udstilles som en del af Kameraet og os indtil oktober 2023.

Læs om udstillingen hos Det Kgl. Bibliotek ↠
Støtteplakat for Gode PengeFor støtte at op om Gode Penges↠ arbejde, har jeg udgivet en plakat sammen med dem.

Overskuddet fra plakaten går til at støtte foreningens almennyttige arbejde med at oplyse politikere og få dem til at ændre på pengesystemet. Derved kan de skabe en stabil samfundsøkonomi og undgå nye finanskriser.

Gode Penge arbejder for et bæredygtigt, demokratisk og retfærdigt pengesystem.

Plakatens motiv er collageværket ↬Jeg bliver helt syg der afbilleder nationalbanken, sammen med et vigtigt citat af direktøren for Den Europæiske Centralbank Christine Legarde.

Køb en plakat og støt Gode Penge↠