Sune Amstrup Studio


Visuel kommunikation og designrådgivning


Info

Studioet udfører udvalgte design- og kommunikations opgaver og yder undervisning og rådgiver om visuel kommunikation, grafisk design og pre-press.

Kontakt

hej@suneamstrup.dk
tlf: 7179 5141

Referencer
Fredericia Furniture, Stenholt Glas, Gode Penge, Journalistforbundet, Ungdomshuset UKH, Kaosteater, Post Design Festival, KH Würtz, Vadehavscentret, UC Syd, Krabbesholm


Gode Penge Sommerhøjskole 2023

Visuel identitetIgen i år havde jeg glæden af at stå for den visuelle identitet til Gode Penges sommerhøjskolekursus.

Kaosteater

Grafisk rådgivning og prepress
Havde fornøjelsen af at vejlede Kaosteater i grafisk opsætning og boglayout af deres første håndbog. Vi fik skabt et overskueligt og naturligt flow gennem de mange scenekunstværktøjer og gode råd håndbogen rummer. Endeligt stod jeg for prepress på bogen inden det blev sendt til trykkeriet.

Kaosteater drømmer om at skabe en forandring i feltet for scenekunst, hvor flere mindre aktører kommer på banen og derved skaber flere jobs og mere diversitet blandt landets scenekunst produktioner.
Skabt af Jeppe Algaard Pachai, Kristian Herlev og Mie Jakobsen. Grafisk design og smukke illustrationer af Mie Jakobsen/Mie Tegner.

Gode Penge Sommerlejr 2022

Visuel identitetHavde glæden af at stå for den visuelle identitet til Gode Penges sommerlejr.

Post Design Festival 2019

Visuel identitet og planlægningI arbejdet med Post Design Festival 2019s visuelle identitet gik vi eksperimenterende til værks. Vi brød i bedste stil med gængse typografiske og farveteoretiske designregler, ved at klemme sidens inaktive kolonner ubehageligt meget og bruge lilla som gennemgående farve. Vores call-to-action blev en fejring af det forgangne kult design, der lystigt hoppede rundt på siden og forstyrrede læseren indtil de købte billet.

Festivalen blev en udsolgt succes, der kunne bryste sig af at have et program overvejende bestående af kvinder, hvilket vi sigtede efter og er stolte over lykkedes.


I samarbejde med festivalens fantastiske og dygtige co-founders Peter Folkmar og Peter Urban.