Sune Amstrup Studio


Visuel kommunikation og designrådgivning


Info

Studioet udfører udvalgte design- og kommunikations opgaver, yder undervisning og rådgiver om visuel kommunikation, design og pre-press.

Referencer
Stenholt Glas, Gode Penge, Club Curious, Journalistforbundet, Ungdomshuset UKH, Kaosteater, Post Design Festival, KH Würtz, Fredericia Furniture, Vadehavscentret, UC Syd, Krabbesholm

Kontakt

studio@suneamstrup.dk
tlf: 7179 5141

Gode Penge Sommerhøjskole 2023

Visuel identitetIgen i år havde jeg glæden af at stå for den visuelle identitet til Gode Penges sommerhøjskolekursus.

Kaosteater

Grafisk rådgivning og prepress
Havde fornøjelsen af at vejlede Kaosteater i grafisk opsætning og boglayout af deres første håndbog. Vi fik skabt et overskueligt og naturligt flow gennem de mange scenekunstværktøjer og gode råd håndbogen rummer. Endeligt stod jeg for prepress på bogen inden det blev sendt til trykkeriet.

Kaosteater drømmer om at skabe en forandring i feltet for scenekunst, hvor flere mindre aktører kommer på banen og derved skaber flere jobs og mere diversitet blandt landets scenekunst produktioner.
Skabt af Jeppe Algaard Pachai, Kristian Herlev og Mie Jakobsen. Grafisk design og smukke illustrationer af Mie Jakobsen/Mie Tegner.

Gode Penge støtteplakat

Plakat med kunstværkFor støtte at op om Gode Penges arbejde, har jeg udgivet en støtteplakat sammen med dem.

Plakatens motiv er værket Jeg bliver helt syg fra serien Ingen Mirakler. Værket afbilleder nationalbanken, sammen med et citat af direktøren for Den Europæiske Centralbank; Christine Legarde.

Overskuddet fra plakaten går til at støtte foreningens almennyttige arbejde. Gode Penge arbejder for et bæredygtigt, demokratisk og retfærdigt pengesystem. Gennem oplysning om problemerne med vores nuværende pengesystem og mulige løsninger, arbejder de for at lægge pres på vores politikere, så vi kan få et stabilt pengesystem og undgå nye finanskriser.

Køb en plakat og støt Gode Penge↠

Gode Penge Sommerlejr 2022

Visuel identitetHavde glæden af at stå for den visuelle identitet til Gode Penges sommerlejr.