Dissolved familyOpløst familie omhandler min families opløsning efter mine forældres skilsmisse og årelange kamp mod hinanden med mig og mine brødre som gidsler. Fanget i vores kærlighed til dem begge, midt i deres had til hinanden.

Den er et forsøg på at samle de udviskede minder om en families kærlighed til hinanden, gennem bruddet af vores forældre, og et udtryk for den oplevelse det er at se sin familie falde fra hinanden og ikke være gammel nok til at stå imod eller arbejde med det. 

Billederne rummer minder, jeg gennem min ungdom udviskede fra min hukommelse, ude af stand til at rumme dem eller finde mening i dem. De er et udtryk for min nuværende kamp for at genskabe min familie, og finde ind til de tabte minder og historier der hører til mig som bror, søn og menneske.


Udstillet

2023
Ungdomskulturhuset UKH, Århundredets festival 2023
2021-2023
Den sorte diamant, Det Kgl. Bibliotek, Kameraet og os
2018
NW Gallery, Family Matters
2017
Fredericia Gymnasium, Solo
2014
Four Boxes Gallery, Assistenter

Samlinger

Optaget i
✺ Det Kgl. Biblioteks Nationale fotosamling
✺ Fredericia Gymnasiums kunstsamlingOrganisk lægger sig i forlængelse af mit arbejde med Ultra Nature↦. Hvor naturen i Ultra Nature vokser sammen med menneskeskabte objekter og rum, vokser naturen i Organisk ind i sig selv og skaber nye universer og forståelser af hyperrealistiske naturtyper gennem samplingen af eksisterende biotoper.

Still-billeder


Vist

2022
Stenholt glas, Århus festuge
2020
Soulitate, Føl som koncert


pt. 1


pt. 2


Udstillet

2021
Frontløberne, Solo

Udstillet

2022
Stenholt glas, Århus festuge
Club Curious, Pleasure
2021
Frontløberne